Τετάρτη 1 Αυγούστου 2012

 απο χρονικα

Ποιος χρηματοδοτεί την Χρυσή Αυγή; - Ιερωμένος χρυσαυγίτης 

Ο λαγός του συστήματος, ανάλογος με αυτούς των δρομέων μεγάλων αποστάσεων, η Χρυση Αυγή, προσπαθεί τον τελευταίο καιρό να νομιμοποιηθεί στην κοινή γνώμη μοιράζοντας τρόφιμα "μόνο σε Έλληνες", με το σύνθημα "τα λεφτά του...
λαού γυρνάν στο λαό".
Αποδεχόμενοι λοιπόν τις κρατικές επιδοτήσεις, τους παχυλούς βουλευτικούς μισθούς, την προστασία του Κράτους και την ασυλία, παριστάνουν τους "φιλέλληνες" με ξένα κόλλυβα, με τα χρήματα δηλαδή των φορολογουμένων.

Σε τι διαφέρει από τους διορισμούς της Νέας Δημοκρατίας ή από τις απευθείας αναθέσεις έργων όλων των κυβερνήσεων στο παρελθόν; Σε τίποτε, εκτός απ' το ότι παλιότερα μοίραζαν ολόκληρους μισθούς, σήμερα μοιράζουν μακαρόνια και πατάτες. Παλιότερα ο κόσμος παρακαλούσε για μια θέση εργασίας, σήμερα παρακαλά για ένα πιάτο φαΐ. Οι πεινασμένοι που πάνε να προμηθευτούν τρόφιμα από τους συγκεκριμένους πάντα πεινασμένοι θα είναι..
Όπως και οι κρατικοδίατοι που έπαιρναν δουλειές απ το δημόσιο, , κρατικοδίαιτοι παρέμειναν μέχρι να κλείσουν οι στρόφιγγες των δανείων και να χρεοκοπήσουν με το κεφάλι ψηλά (δηλαδή με την ιδιωτική περιουσία σε offshore). Οι δράσεις της Χρυσής Αυγής δεν είναι δράσεις αλληλεγγύης φυσικά, ούτε φιλανθρωπίας, είναι ωμή, λαϊκίστικη εξαγορά συνείδησης με αντάλλαγμα μια μέρα επιβίωσης.

Το ερώτημα που τίθεται είναι:

Που βρίσκει η Χ.Α τα χρήματα;
Θα απαντήσει κάποιος, από την κρατική επιδότηση και από τους μισθούς που παρακρατά ο Μιχαλοφύρερ. Όμως...τρόφιμα μοιράζονταν και προεκλογικά εδώ και ένα χρόνο τουλάχιστον, χιλιάδες εφημερίδες τυπώνονταν κάθε μέρα, εκατοντάδες λεωφορεία μετέφεραν τον θίασο του μίσους από πόλη σε πόλη, δίχως καμία κρατική επιδότηση. Επίσης, χρυσαυγίτες πρόσφεραν προεκλογικά χρήματα σε μικρομαγαζάτορες, ακόμη και πληροφορίες για εξαγορά ιστοσελίδων και σελίδων σε κοινωνικά δίκτυα αρχίζουν να βγαίνουν στο φως της δημοσιότητας, δυστυχώς χωρίς αποδείξεις ακόμη. Για να μην αναφέρουμε τις μοτοπορείες χουλιγκάνων γνωστής ομάδας που της κόστισαν 50 ευρώ το κεφάλι...

Το συμπέρασμα:

Οι νεοναζί, πέρα από τον ύποπτο ρόλο της σχετικά με το ξεπούλημα της Αγροτικής Τράπεζας (μπλόκαρε παρέα με ΠΑΣΟΚ-ΝΔ-ΔΗΜΑΡ την πρόταση για σύσταση επιτροπής κοινοβουλευτικού ελέγχου), πέρα από τις οφθαλμοφανείς αβάντες στις ρωσικές θέσεις (εδώ και μήνες αρνείται την ύπαρξη σφαγής στην Συρία, μόλις πρόσφατα αναγνώρισε πως υπάρχουν τελικά αντικαθεστωτικοί τους οποίους βαφτίζει πράκτορες), πέρα από την αγαστή συνεργασία με την αστυνομία, φαίνεται πως έχει και σχέσεις με έναν θεσμό που παραδοσιακά στηρίζει όποιο ολοκληρωτικό καθεστώς παίρνει την εξουσία στην Ελλάδα.

ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ ΓΙΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΜΕΣΩ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΩΝ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου