Σάββατο 3 Δεκεμβρίου 2011

ΚΑΝΕΝΑΣ ΧΩΡΙΣ ΡΕΥΜΑ - ΟΧΙ ΣΤΑ ΧΑΡΑΤΣΙΑ


ΜΟΝΗ ΜΑΣ ΕΛΠΙΔΑ Ο ΔΡΟΜΟΣ
Το φάσμα της φτώχειας και της πείνας απλώνεται ραγδαία. Οι ουρές της ανεργίας επεκτείνονται. Κάτω από τις προσταγές της Τρόικας, η κυβέρνηση συνεργασίας ΠΑΣΟΚ-ΝΔ-ΛΑΟΣ, έχει βαλθεί να λεηλατήσει ό,τι μας έχει απομείνει: μισθούς, συντάξεις, δικαιώματα. Να μας στερήσουν αυτά που αποκτήσαμε με κόπους μιας ζωής.
Σαν αποκορύφωμα της βάρβαρης πολιτικής τους, μετά τα χαράτσια «αλληλεγγύης» έρχεται και το χαράτσι της ΔΕΗ (που σίγουρα δε θα είναι το τελευταίο) για να μας αποτελειώσει. Με όρους ωμού εκβιασμού και με την απειλή της άμεσης διακοπής του ρεύματος, χιλιάδες νοικοκυριά καλούνται να πληρώσουν εκατοντάδες ευρώ, τη στιγμή που δεν έχουν καν να πληρώσουν το λογαριασμό της ΔΕΗ!
Δε θα το ανεχτούμε! Δε θα υποκύψουμε σε αυτό τον εκβιασμό!
ΔΕ ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΜΕ ΤΑ ΧΑΡΑΤΣΙΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΠΙΒΑΛΟΥΝ.
Δε θα νομιμοποιήσουμε τη ληστρική τους πολιτική που μας οδηγεί στην εξόντωση.
ΘΑ ΑΝΤΙΣΤΑΘΟΥΜΕ!
Συλλογικά και αποφασιστικά! Με όπλο την αλληλεγγύη! Σε κάθε γειτονιά, σε κάθε συνοικία, θα οργανώσουμε την πάλη μας, φτιάχνοντας επιτροπές αγώνα, ανοιχτές σε όλους, με κάλεσμα προς όλους.
ΘΑ ΜΑΣ ΒΡΟΥΝΕ ΜΠΡΟΣΤΑ ΤΟΥΣ.
Δε θα επιτρέψουμε να μείνει κανένα σπίτι χωρίς ρεύμα, καμιά οικογένεια χωρίς θέρμανση, κανένας συνάνθρωπός μας πεινασμένος, κανένας μόνος του! Εκεί που αυτοί σπέρνουν την απελπισία, τη μοιρολατρία και την απογοήτευση, εμείς θα σπείρουμε την ελπίδα και τη διάθεση για αγώνα και διεκδίκηση.
ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ Να ανατρέψουμε τα χαράτσια και τα αντιλαϊκά μέτρα
ΓΙΑΤΙ ΑΝ ΔΕ ΤΟΥΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΜΕ ΔΕ ΘΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ!
Πρωτοβουλία Αντίστασης Ξάνθης
τηλ. επικοιν. 6937683076, 6972872216, 6944788029

1 σχόλιο:

  1. Όλη η Ελλάδα μία συνέλευση αντίστασης, ανυπακοής και ανατροπής!
    http://denplirono-anatropi.blogspot.com/

    ΑπάντησηΔιαγραφή