Δευτέρα 15 Οκτωβρίου 2012

ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΑΠΕΡΓΙΑ-ΟΛΟΙ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ!

ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ ΔΕΝ ΜΑΣ ΧΩΡΑΕΙ
Συμφώνησαν, λέει, κυβέρνηση και τρόικα στα νέα μέτρα (και είχαμε μια αγωνία!!). Εννιά, ένδεκα, δεκατρία, είκοσι δισεκατομμύρια… τα ποσά μεγαλώνουν από μέρα σε μέρα. Γι αυτούς είναι ζεστό χρήμα που μπαίνει στις τσέπες των τραπεζιτών, των τοκογλύφων, των αφεντάδων του πλούτου. Για μας είναι φτώχια και εξαθλίωση!!
Κεφάλαιο, ΔΝΤ και ΕΕ με τους εντολοδόχους τους ΝΔ-ΠΑΣΟΚ-ΔΗΜΑΡ (και με τη στήριξη πλέον της Μέρκελ), μας τάζουν τον αργό θάνατο, αφού μας αφήσουν χωρίς δουλειά, χωρίς φαΐ, χωρίς νοσοκομεία, χωρίς σχολεία, χωρίς σύνταξη, χωρίς δικαιώματα. Μας εκβιάζουν να αποδεχτούμε το συνολικό ξεπούλημα της χώρας και την παντοτινή μας υποδούλωση.
Δεν μπορούμε να ζήσουμε έτσι!
Θέλουμε την ζωή μας με δικαιώματα, με αξιοπρέπεια, με ειρήνη. Με δουλειά, σχολειά και πανεπιστήμια για όλα τα παιδιά, δωρεάν γιατρούς και φάρμακα για όλους, αξιοπρέπεια για τους συνταξιούχους, με ελευθερίες.
Θέλουν να μας τα πάρουν όλα. Μας θέλουν στους κάδους σκουπιδιών να ψάχνουμε για φαΐ ή με απλωμένο το χέρι στην ουρά του συσσιτίου της εκκλησίας. Μας θέλουν εξαθλιωμένους, δούλους, χωρίς φωνή. Μας θέλουν διασπασμένους, να βλέπουμε με μισό μάτι τον γείτονα που ακόμη έχει δουλειά, τον μαγαζάτορα που δεν έβαλε λουκέτο, τον μετανάστη που φυτοζωεί. Να ανεχόμαστε τη φασιστική βία και να καταπίνουμε το ρατσιστικό μίσος.
ΜΑΣ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ! Φοβούνται τους αγώνες, που ξέσπασαν και θα ξεσπάσουν. Φοβούνται τη δύναμή μας, μας φοβούνται οργανωμένους, ξεσηκωμένους στους δρόμους, στις απεργίες.
Τώρα να κάνουμε όλα αυτά που φοβούνται! Να μην απλώσουμε το χέρι, να το σφίξουμε γροθιά!
Να οργανώσουμε τους αγώνες μας, αποφασιστικά και μαζικά να βροντοφωνάξουμε:
  • Ανατροπή της πολιτικής της εξαθλίωσης και του ξεπουλήματος.
  • Ενάντια σε παλιά και νέα μνημόνια. Ενάντια σε κυβέρνηση, ΕΕ και ΔΝΤ

Πέμπτη 18/10, Συγκέντρωση 10:00, Πλ. Ελευθερίας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου