Τρίτη, 16 Ιουλίου 2013

H MEΓΑΛΥΤΕΡΗ ΠΟΡΕΙΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΠΟΤΕ ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΕΥΟΥΣΑ ΤΗΣ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ, ΤΟΝ ΠΟΛΥΓΥΡΟ

Σήμερα 15 Ιουλίου 2013, στην πρωτεύουσα της Χαλκιδικής, τον Πολύγυρο, έλαβε χώρα η μεγαλύτερη διαδήλωση και πορεία που έχει γίνει στον Πολύγυρο. Χιλιάδες κόσμου από κάθε γωνιά της Χαλκιδικής με πάθος διατράνωσαν για πολλοστή φορά τη θέλησή τους να μην υλοποιηθεί η καταστροφική «επένδυση».
Κυρίως όμως, διαδήλωσαν την διαμαρτυρία τους για την συμπεριφορά της δικαιοσύνης, που με τις ενέργειές της κατά συρροή και κατ’ εξακολούθηση προκαλεί το περί δικαίου αίσθημα των πολιτών.
aggel-1-web
Η στιγμή που επιδίδουν τις καταγγελίες στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Χαλκιδικής.
 Κατήγγειλαν την τρομοκράτηση της τοπικής κοινωνίας από τις δυνάμεις καταστολής της αστυνομίας και την καταπάτηση των στοιχειωδών δικαιωμάτων των πολιτών διά μαζικής λήψης DNA και δακτυλικών αποτυπωμάτων και βιαιοπραγιών, ακόμα και σε ηλικιωμένους πολίτες.
MAT-web
Η στιγμή της επίδοσης της καταγγελίας στην Αστυνομική Δ/νση Πολυγύρου

 Η διαδήλωση πήγε και στο νοσοκομείο Πολυγύρου όπου νοσηλεύεται εδώ και αρκετές ημέρες ο ηλικιωμένος Μεγαλοπαναγιώτης αγωνιστής Θεόδωρος  Καραβασιλικός, που ως γνωστόν η «προστασία του πολίτη» κατέστησε το πρόσωπό του αγνώριστο από τα ανηλεή χτυπήματα.
Θοδωρ-web
Ο μπαρμπα-Θόδωρος βγήκε για λίγο έξω από το νοσοκομείο και χαιρετούσε τον κόσμο που διαδήλωνε την αλληλεγγύη του γι’ αυτόν.
 Ο κόσμος επέδωσε στην Εισαγγελία Πολυγύρου, στην Αστυν. Δ/νση Πολυγύρου, στο νοσοκομείο Πολυγύρου, στον Δήμαρχο Πολυγύρου, στον αντιπερειάρχη Γιάννη Γιώργου την κάτωθι ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ-ΑΙΤΗΜΑ:
 15 Ιουλίου 2013          
ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ – ΑΙΤΗΜΑ
Στη σημερινή Ελλάδα του «νόμου και της τάξης», το τεκμήριο της αθωότητας παύει να αποτελεί κύριο συστατικό της Δημοκρατίας, οι προφυλακίσεις χωρίς νομική και ηθική βάση γίνονται καθεστώς και οι κοινωνικοί αγώνες ποινικοποιούνται με κάθε μέσο.
Μέχρι σήμερα έχουν προφυλακιστεί άδικα τέσσερις συναγωνιστές μας.
Ένας μεγάλος αριθμός συνδημοτών μας περιμένει στη σειρά μπροστά στην πόρτα του εισαγγελέα-ανακριτή, στην βιομηχανία κατασκευής ενόχων.
Η ανεξαρτησία της Δικαιοσύνης τίθεται υπό σοβαρή αμφισβήτηση και το Δικαστικό Σώμα έχει αποκοπεί εντελώς από το κοινό περί δικαίου αίσθημα προκαλώντας πλέον αντοιχτά την κοινωνία. Δεν θα υποδείξουμε στους δικαστές τον όρκο που έχουν δώσει «Ορκίζομαι να φυλάττω πίστη στην πατρίδα, υπακοή στο Σύνταγμα και στους νόμους και να εκπληρώνω ευσυνείδητα τα καθήκοντά μου», αλλά θα θυμίσουμε ότι η υπακοή στο Σύνταγμα και τους νόμους δεν γίνονται με πολιτικές εντολές.
Η παράνομη, αντισυνταγματική και μαζική λήψη DNA και δακτυλικών αποτυπωμάτων συνεχίζεται ασταμάτητα.
Η «Ελληνική» Αστυνομία και τα ΜΑΤ επιδίδονται σε έναν απαράμιλλο διαγωνισμό βαρβαρότητας πάνω σε κάθε ειρηνική πορεία μας.
Ζητάμε:
-την άμεση αποφυλάκιση των τεσσάρων συναγωνιστών μας
-την ανεξαρτητοποίηση του δικαστικού σώματος από πολιτικές εντολές
-το σταμάτημα της μαζικής λήψης DNA και δακτυλικών αποτυπωμάτων
-να σταματήσει η Αστυνομία να τρομοκρατεί την κοινωνία μας.
Ο καιρός που όλοι έπρεπε να πάρουν θέση για όλα αυτά που συμβαίνουν έχει παρέλθει προ πολλού. Τώρα που η καταστροφή της Χαλκιδικής έχει ξεκινήσει και η κοινωνία μας οδηγείται συστηματικά στα άκρα είναι επιτακτική η ξεκάθαρη τοποθέτηση όλων.
ΕΠΙΤΡΟΠΕΣ ΑΓΩΝΑ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ-ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗΝ ΕΞΟΡΥΞΗ ΧΡΥΣΟΥ»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου