Πέμπτη 30 Ιουνίου 2011

Ο αγώνας συνεχίζεται!! Πιο αποφασιστικά, πιο μαχητικά, πιο οργανωμένα. Να ανατρέψουμε τα βάρβαρα μέτρα.



Ο λαός και η νεολαία της Αθήνας και όλης της χώρας, έδωσαν τις μέρες της 48ωρης απεργίας, μια μεγάλη μάχη. Εκατοντάδες χιλιάδες κατέβηκαν στους δρόμους και τις πλατείες, αντιστάθηκαν με κάθε μέσο, αγωνίστηκαν για να μη περάσει το μεσοπρόθεσμο πρόγραμμα. Αυτό που τελικά ψήφισε το ΠΑΣΟΚ, έχοντας δίπλα του για κάθε ενδεχόμενο τον Καρατζαφέρη και τη Μπακογιάννη, αλλά και τη ΝΔ, που απέδειξε ότι θέλει να είναι μια εφεδρεία για τη συνέχιση της αντιλαϊκής καταιγίδας.
«Ανάσαναν», λέει, μόλις άκουσαν το αποτέλεσμα της ψηφοφορίας, οι εκπρόσωποι της ΕΕ, του ΔΝΤ, των ΗΠΑ, οι διεθνείς τοκογλύφοι, τα χρηματιστήρια, οι έλληνες πλουτοκράτες… Όλοι αυτοί που βάζουν τη θηλιά στο λαιμό του ελληνικού λαού και επιβάλλουν το ξεπούλημα του δημόσιου πλούτου.
Αυτή η πρόσκαιρη «ανακούφισή» τους δείχνει και το μέγεθος του φόβου τους απέναντι στον «εχθρό» λαό. Γιατί μόνο φόβο και μίσος, μίσος ταξικό, δείχνει αυτό το όργιο βίας και τρομοκρατίας, που εξαπέλυσε η κυβέρνηση Παπανδρέου, δίνοντας εντολή στις ορδές των ΜΑΤ, ΔΙΑΣ και ΔΕΛΤΑ να αιματοκυλήσουν και να πνίξουν στα χημικά τις δεκάδες χιλιάδες διαδηλωτών, που γέμιζαν ξανά και ξανά την Πλατεία Συντάγματος και τους γύρω δρόμους.
Είναι φανερό ότι το νέο Μνημόνιο βαρβαρότητας πέρασε κάτω από ένα καθεστώς «έκτακτης ανάγκης», μια «κατάσταση πολιορκίας», που επέβαλε το σύστημα με τις πάνοπλες δυνάμεις καταστολής που διαθέτει. 
Καταγγέλλουμε αυτή τη πρωτοφανή καταστολή, το όργιο τρομοκρατίας, τη δολοφονική βία και χαιρετίζουμε τη σθεναρή αντίσταση του λαού της Αθήνας, τους εργαζόμενους, τους άνεργους, τους νέους, τους μεσήλικες και τις γυναίκες, που έδωσαν μια σκληρή μάχη, χαράσσοντας τους δρόμους συνέχισης του αγώνα.
Αν είναι σίγουρο, ότι αυτό το άδικο κοινωνικό σύστημα, με όλες του τις δυνάμεις θα συνεχίσει να επιτίθεται στο λαό, άλλο τόσο σίγουρο είναι, ότι ο λαός θα συνεχίσει να αντιστέκεται. Κατανοώντας ότι απέναντί του έχει ένα αδίστακτο σύστημα, θα οργανώσει ακόμη πιο πολύ τη δικιά του πάλη, θα αναδείξει με μεγαλύτερη σαφήνεια την πολιτική του στόχευση, την ανατροπή δηλαδή των βάρβαρων μέτρων, θα στήσει με πιο στέρεο τρόπο τις δικιές του οργανώσεις εκεί που ζει, σπουδάζει και εργάζεται, θα συγκροτήσει ένα ισχυρό και νικηφόρο μέτωπο αντίστασης, αγώνα και ανατροπής.
Αυτός ο Ιούνης θα είναι ο προάγγελος των μεγάλων νικηφόρων αγώνων που έρχονται!!
ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου