Δευτέρα, 26 Σεπτεμβρίου 2011

ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΤΑ ΧΑΡΑΤΣΙΑ ΤΟΥΣ ΔΕ ΧΡΩΣΤΑΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΚΑΙ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΟι απανωτές μειώσεις μισθών και  συντάξεων, η διόγκωση της ανεργίας, η απραξία στην αγορά και οι συνεχόμενοι φόροι μας έχουν γονατίσει. Τα νέα χαράτσια, η λεγόμενη «εισφορά αλληλεγγύης», το «τέλος επιτηδεύματος» και το νέο «τέλος ακινήτων», ξεχείλισαν το ποτήρι.
Ο λαός δεν τα «έφαγε μαζί τους» και δε χρωστάει τίποτα και σε κανένα. Δεν είμαστε διατεθειμένοι να πληρώσουμε την κρίση τους, να ανεχτούμε τη φτώχια και την εξαθλίωση, την καταστροφή της ζωής και του μέλλοντος της νέας γενιάς. Δεν υποτασσόμαστε στις εντολές της τρόικας και στις απαιτήσεις των «τοκογλύφων δανειστών».
Αντιστεκόμαστε!! Αυτή η καταιγίδα των μέτρων δεν θα σταματήσει αν δεν τη σταματήσουμε εμείς.
ΑΡΝΟΥΜΑΣΤΕ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΜΕ ΤΑ ΝΕΑ ΧΑΡΑΤΣΙΑ!! Απαιτούμε από την κυβέρνηση να τα πάρει όλα πίσω.
Δεν αναθέτουμε σε κανένα τον αγώνα μας. Δεν περιοριζόμαστε σε κείμενα απλής διαμαρτυρίας. Οργανώνουμε τις αντιστάσεις μας μαζικά και συλλογικά, σε σωματεία και συλλόγους, με επιτροπές και πρωτοβουλίες, με συγκεντρώσεις και διαδηλώσεις. Για την ανατροπή του Μνημονίου και του Μεσοπρόθεσμου, για την ανατροπή της πολιτικής Κυβέρνησης-ΔΝΤ-ΕΕ.
Συλλογή εκκαθαριστικών σημειωμάτων και υπογραφών άρνησης πληρωμής, καθημερινά στην κ. πλατεία.
Συγκέντρωση – Διαμαρτυρία Πέμπτη 29/9/2011, 8:00 μ.μ.
κ. πλατεία
Πρωτοβουλία Αντίστασης Ξάνθης
http://prwtovouliaantistasisxanthis.blogspot.com                                      prwtovouliaantistasisxanthis@gmail.com
τηλ. επικοιν. 6937683076, 6972872216, 6944788029

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου