Πέμπτη 26 Ιανουαρίου 2012

Εκδήλωση – Συζήτηση για δράση και συντονισμό Σάββατο 4/2/2012, 7:00 μ.μ. στο ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ

Να βγούμε στο δρόμο,
στην απεργία, στην κατάληψη, στη διαδήλωση.
Οργανωμένα και αποφασιστικά!
-    Για να μην περάσει το νέο Μνημόνιο, με την ολοκληρωτική κατάργηση των συλλογικών συμβάσεων, την περεταίρω μείωση των μισθών, των επιδομάτων και των συντάξεων, την πλήρη ελαστικοποίηση της εργασίας.
-   Για να καταργηθεί το χαράτσι της ΔΕΗ. Δεν υποκύπτουμε στους εκβιασμούς τους. ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΤΑ ΧΑΡΑΤΣΙΑ ΤΟΥΣ. Συλλογικά και αποφασιστικά! Με όπλο την αλληλεγγύη! Δε θα επιτρέψουμε να μείνει κανένα σπίτι χωρίς ρεύμα, καμιά οικογένεια χωρίς θέρμανση, κανένας συνάνθρωπός μας πεινασμένος, κανένας μόνος του απέναντι στην επίθεση.
-   Για να υπερασπίσουμε το δικαίωμα στη δουλειά. Ενάντια στις απολύσεις και το κλείσιμο επιχειρήσεων. Ενάντια στις ατομικές συμβάσεις, στις μειώσεις μισθών, στα 4ωρα και την εκ περιτροπής εργασία.
Στεκόμαστε αλληλέγγυοι, έμπρακτα και αγωνιστικά, σε κάθε λαϊκή οικογένεια που η ανεργία, η καταβαράθρωση του μεροκάματου, τα χαράτσια και οι φόροι έχουν ρίξει στην ανέχεια και την εξαθλίωση.
Στους εργάτες της DIANA, της ΣΕΚΑΠ, της ΡΟΔΟΠΗΣ, τους απολυμένους ALUMIL και των άλλων εργοστασίων, τους άνεργους οικοδόμους, τους νέους της ελαστικής εργασίας….
Στήνουμε τις δικιές μας επιτροπές αντίστασης, εκεί όπου ζούμε και δουλεύουμε, ζωντανεύουμε τα σωματεία μας σε κατεύθυνση αγωνιστική, προωθούμε το συντονισμό, την αλληλεγγύη, τον ταξικό αγώνα. Συγκρουόμαστε και ξεπερνάμε την ξεπουλημένη συνδικαλιστική γραφειοκρατία της ΓΣΕΕ και της ΑΔΕΔΥ, που όχι απλώς αδρανεί, αλλά προσπαθεί να σαμποτάρει κάθε αγώνα που ξεσπάει.
Η τρόικα του ΔΝΤ και της ΕΕ, οι εντολοδόχοι τους, η δοτή συγκυβέρνηση ΠΑΣΟΚ-ΝΔ-ΛΑΟΣ, μαζί με τα παπαγαλάκια τους στα ΜΜΕ, προσπαθούν να μας τρομοκρατήσουν, για να μας ξεζουμίσουν ακόμη παραπάνω. Να σκύψουμε κι άλλο το κεφάλι, να υποταχθούμε στις απειλές των «αγορών», στις ορέξεις των τραπεζών, στην τρομοκρατία των εργοδοτών. Για να μη… «χρεοκοπήσει» η χώρα, τη στιγμή που ο λαός έχει ήδη χρεοκοπήσει!!

-ΔΕΝ ΥΠΟΤΑΣΣΟΜΑΣΤΕ. ΑΝΤΙΣΤΕΚΟΜΑΣΤΕ!!
-ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΑΤΡΕΨΟΥΜΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΒΑΡΒΑΡΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ
-ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ ΑΝ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου