Κυριακή, 25 Μαρτίου 2012

25η Μάρτη

 ΜΙΑ ΠΡΩΤΗ ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΣΗ

Και σήμερα στην Ξάνθη πραγματοποιήθηκε μαζική συγκέντρωση με δυναμικό και αποφασιστικό τρόπο για να δειξουμε την αντίθεση μας για το μέλλον το οποίο μας ετοιμάζουν.

Η αστυνομια ειχε συγκεκριμένες εντολές, οπως μας γνωστοποίησε ανώτερο στέλεχός της! Να μη πλησιάσουμε τον κόσμο! Ο κόσμος όμως είμαστε όλοι εμείς που αγωνιούμε, αγωνιζόμαστε, βλέπουμε να μας καταπατούν κάθε δικάιωμα, στη ζωή, την εργασία, τη παιδεία ,την υγεία και φυσικά στην ελευθερία.
Αστυνομοκρατούμενη παρέλαση, με την πλατεία Ελευθερίας ανελεύθερη! Παρέλαση που οι επίσημοι φοβόνταν να παρακολουθήσουν γιατί ήξεραν τι άποψη έχει ο λαός γι αυτούς! Παρέλαση με τις δυνάμεις καταστολής πλήρως εξοπλισμένες  να επιτίθενται σε συγκεντρωμένους προς υπεράσπιση  του πολιτικού συστήματος!

Οι διαδηλωτές δεν υποχώρησαν!Με πορεία προχωρήσαμε και συγκεντρωθήκαμε στην Τσιμισκη και 28ης Οκτωβρίου, με πανο συνθήματα παρόλο που οι δυνάμεις καταστολής ήταν μπροστά μας και επιχείρησαν ξανά να μας επιτεθούν!

 Ωστόσο ,η αποφασιστικότητα όλων μας δεν επέτρεψε να μας αφαιρέσουν το δικαίωμα της διαμαρτυρίας και της παρουσίας μας στο δρόμο!Με το πέρας της παρέλασης πραγματοποιήθηκε μαζική πορεία, κόντρα στην πολιτική τους, την αναξιοπρέπειά τους και τον φασισμό τους!

Ραντεβού στους δρόμους!

και video

video2


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου